ZAČETNI TEČAJ ROLANJA

Bi radi, da se vaš otrok nauči rolati z izkušenimi vaditelji v le 5 urah?
In vam prihrani ure in ure časa in energije, ko bi to počeli sami?

Rolam3
Rolam2

ZA OTROKE OD 3,5 – 8 LET 

Tečaj, kjer pod vodstvom izkušenih vaditeljev vaš otrok osvoji osnove rolanja, se zabava s sovrstniki, razvija ravotežje, krepi mišice, ima večji nadzor nad svojim telesom in krepi svoj imunski sistem – zunaj, na svežem zraku.

KAJ VKLJUČUJE TEČAJ ROLANJA

– 5 urni tečaj rolanja (poteka 2x ali 3x tedensko)

– Skupine do 12 otrok (3,5 -8 let)

– Učenje rolanja skozi igro in zabavo

– Nastop za starše na zadnji uri

– Diploma Junaka na rolerjih

 

VERJETNO NE ŽELITE, DA OTROK OBUPA NAD ROLANJEM ŽE PRVI DAN ZARADI ZAČETNIH PADCEV?

To je namreč najbolj pogosto pri otrocih, ko začnejo z rolanjem, saj izgubijo motivacijo,

ker jim ne uspe takoj in enostavno ne želijo več na rolerje – še posebaj, ko se učijo doma…

ZATO SMO Z VEČLETNIMI IZKUŠNJAMI SESTAVILI ZAČETNI PROGRAM ZA MALČKE, KJER NE IZGUBIJO MOTIVACIJE IN VESELJA DO ROLANJA IN JIH SKOZI TEČAJ VES ČAS MOTIVIRAMO IN PODPIRAMO, DOMA PA OTROCI SAMO ŠE VADIJO IN PILIJO PRIDOBLJENO ZNANJE.

LOKACIJE IN TERMINI

1.TERMIN 
 
LOKACIJA: Igrišče pred Partizanom Medvode
 1. TERMIN 

LOKACIJA: igrišče pred dvorano Trata

1. TERMIN 
25.5., 26.5. ob 17:00

LOKACIJA: Igrišče pri OŠ Matije Čopa

Lokacija: dvorišče pri vhodu telovadnice, OŠ Komenda-Moste
1. TERMIN 
 
Lokacija: dvorišče pri OŠ Brod
Lokacija: dvorišče OŠ Vodice (med vrtcem in osnovno šolo) 
1. TERMIN 
 
LOKACIJA: Stadion Žak, Šiška
1. TERMIN 
29.5. ob 17:00

LOKACIJA: igrišče OŠ Škofljica

LOKACIJA: zagrajeno parkirišče pred dvorano Ambienti

1. TERMIN (ZASEDENO)
TOREK, 9.5. ob 17:00
9.5., 15.5., 16.5., 18.5., 23.5. ob 17:00
 
2. TERMIN (1 prosto mesto)
TOREK, 9.5. ob 18:00
9.5., 15.5., 16.5., 18.5., 23.5. ob 18:00

LOKACIJA: igrišče OŠ Primož Trubar Velike Lašče

1. TERMIN
 

LOKACIJA: igrišče pri OŠ Antona Martina Slomška

Lokacija: igrišče OŠ Log-Dragomer
Lokacija: igrišče OŠ Marije Vere
1. TERMIN 
 

Lokacija: Češminov park

0
JUNAKOV JE ŽE USPEŠNO ZAKLJUČILO TEČAJ ROLANJA
B23DF5C8-BC79-4C88-B8AD-43A2339F0B3B
DBF52F18-18B6-477F-B00F-03CE1E4D9173
9C798B65-B350-401A-91C2-C35552734134
BF40F237-FCC8-4B29-AED0-C08BC13780B4

Prijavnica na začetni tečaj rolanja

55
  • 5 URNI TEČAJ ROLANJA
  • DIPLOMA JUNAKA NA ROLERJIH
  • NASTOP ZA STARŠE NA ZADNJI URI

10% popust na drugega otroka in člane ŠD Špelinih Junakov 

V primeru, da na tečaj rolanja prijavljate dva otroka, lahko izpolnite le eno prijavnico in pod IME OTROKA napišete oba (npr. ŠPELA in ROK). 

Splošni Pogoji: na tečaj se vsak udeleženec lahko prijavi preko spletnega obrazca in je za rezervacijo mesta na tečaju dolžan poravnati račun tečaja v roku naveden v obrazcu, poslanem preko e-mail naslova. Zamujene ure programa lahko nadomeščate na drugem terminu ali lokaciji s predhodnim obvestilom in v primeru, da je termin prost. 

Odstopi in vračila: udeleženec lahko do 48 ur pred začetkom tečaja, brez razloga odstopi od programa s pisnim pojasnilom po elektronski pošti. V tem primeru za odstop in vračilo veljajo odstopni pogoji, da se stranki na TRR račun vrne 50% plačanega programa ali se izda dobropis v vrednosti 50% tečaja, ki je unovčljiv 1 leto. V primeru, da vseh ur programa niste pokoristili jih lahko v primeru prostosti nadomeščate na drugih terminih ali lokaciji, vračilo denarja pa v tem primeru ni mogoče. 

Izredne situacije, razmere, dogodki: v primeru, da se v času med dnem prijave/plačila programa in dnem zaključka programa zgodijo nepričakovane situacije na katere nimamo vpliva in se spremenijo odloki pristojnih organov v Sloveniji, ki nam onemogočajo izvajanje dejavnosti programa, bomo program v skladu z možnostmi ustrezno podaljšali do konca tekočega šolskega leta oz. po potrebi do pričetka naslednjega šolskega leta. V kolikor tudi to ne bo mogoče bomo plačilo programa vrnili v obliki dobropisa ali v vrednosti 50% plačanega programa.

Ne prevzemamo odgovornosti za morebitno okužbo s prenosljivimi boleznimi v času vadbe oz. izvajanja aktivnosti in je s tem udeležba udeleženca na programu stvar popolnoma lastne odločitve oz. odločitve skrbnika.

V primeru slabega vremena in ko je tečaj nemogoče izpeljati zunaj, bomo uro tečaja nadomestili v kasnejših terminih in tako podaljšali trajanje tečaja.

(GDPR). Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Activecampaign za zbiranje elektronskih naslovov (www.activecampaign.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Kadarkoli lahko zahtevate izbris svojih podatkov. Za več informacij nam lahko pišete na junaknarolerjih@gmail.com. Če se želite odjaviti od novic, lahko kadarkoli na koncu elektonske pošte pritisnete unsubscribe.